środa, 23 lipca 2014

Arbuzowy koktajl.

W te upały arbuza zajadamy kilogramami. Uwielbiam po prostu! Jakoś nigdy wcześniej nie wpadłam na to, by zrobić z niego koktajl. Wczoraj oprócz arbuza nie było żadnego owocu w domu. A zachciewajka na koktajl była. Cóż... Smakowało wybornie :D No i miałam jakoś dzień na różowy... Szklanka, słomka i koktajl :P


Składniki:

  • 1 szklanka miąższu arbuza - bez skórki i bez pestek
  • 1 szklanka maślanki lub kefiru
  • 1 płaska łyżeczka cukru pudru - w razie małej słodkości arbuza


Wykonanie:

1. Wszystkie składniki dokładnie blendujemy.

W razie upału dodajmy kostki lodu :D

U nas upały nie ustają! Uwielbiam taką pogodę :) 

Miłego dnia,
O.

2 komentarze:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...